Dak en gevel

Daken en gevels, belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Soms alleen als wind en waterkerende laag, soms als essentieel dragend constructief onderdeel en soms puur esthetisch, soms alle drie. Het zou eenvoudig zijn als deze eigenschappen per definitie in een en hetzelfde product te verkrijgen zou zijn. Wij denken dat ze er wel zijn maar het gaat om uw wensen, eisen en smaak. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten gehad; Onbetaalbare adviezen geven is makkelijk en vaak zijn deze adviezen al onbetaalbaar. Wij onderhouden goede contacten met diverse leveranciers van dak en gevelmaterialen, weten wat er te koop is, zijn al tientallen jaren actief in deze branche en daarom heel goed in staat, u van een passend product te voorzien inzake uw eisen en wensen.

Van commerciële ruimten die terugverdiend moeten worden, een werkplaats als basis van uw bedrijf, een akoestische of veterinaire ruimte tot het schuurtje dat er nu eindelijk eens moet komen het is voor ons bekend terrein en waarom zou het herstellen van een schade of ander ongemak minder belangrijk zijn dan een geheel nieuw gebouw.

Het bouwen van een bedrijfshal of kantoor is vaak de grootste investering die u ooit doet en het is verstandig daar eens bij stil te staan.

Dakbedekking

Dakbedekking, voor de een een noodzakelijk kwaad voor de ander een uitdaging. Laat u niks wijs maken over platte daken; het is heel goed mogelijk om met een juiste keuze tussen materiaal en een gekwalificeerde verwerker uw platte dak voor tientallen jaren waterdicht te maken, en zelfs het beste materiaal kan een bron van ellende worden indien verkeerd toegepast. Materialen met een verwachte levensduur van tientallen jaren of meer zijn uiteraard heel mooi maar helaas niet altijd per definitie geschikt. Ergens klakkeloos iets aanbrengen omdat je gelezen hebt dat het lang meegaat is niet altijd de meest verstandige keuze, in een enkel geval zou het wel eens de verkeerde keuze kunnen zijn, zeker als het klakkeloos wordt aangebracht.  Elk product heeft zijn specifieke kenmerken en deze moeten vakkundig benut worden. Dit verschilt per project, per product.

 ‘Waterdichtheid is de basis, maar er is meer”  

Wij willen u hier verder niet vermoeien met een opsomming van verschillende soorten baanvormige dakbedekkingen, vaak worden in dit soort lijstjes de meest duurzame vergeten; koper en zinken felsdaken behoren tot de beste die er zijn dus ook die maken we, maar de keuze voor een dakbedekking wordt bij ons niet ingegeven door het feit dat deze voor ons commercieel het meest interessant zou zijn. Het gaat er ons om u dat te bieden dat u voor u het beste is. Voor de een is dat een shingle op een tuinhuis, een zonreflecterende bedekking op een kantoor  of wellicht een groendak op een woning.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 - MGZ Montage